DEFINIȚII ȘI TERMENI

În cuprinsul prezentului document, termeni folosiți cu majuscule vor avea, dacă din context nu rezultă, altfel, înțelesurile specificate mai jos:

Cumperio - societatea Vape Nation S.R.L, cu sediul în Crisul Repede 38, înregistrată la Registrul Comerțului Bucuresti sub nr. J23/5496/2021 și având Codul Unic de inregistrare 40028850.

Mărci înregistrate - mărcile înregistrate ale grupului Cumperio, cum ar fi, dar fără a se limita la, denumirea Cumperio.

Site - Site-ul aparținând Cumperio, care se află la adresa www.cumperio.ro, prin intermediul caruia Utilizatorul are acces la informații privind serviciile și produsele oferite de către Cumperio.

Cumpărător – poate fi orice persoana fizica care are varsta peste 18 ani sau persoana juridica sau orice entitate juridica care isi face un Cont in Site si efectueaza o Comanda.

Utilizator - persoana care acceseaza Site-ul, în scopuri private sau profesionale și care a acceptat Termenii și Condițiile prezentului Site, îndeplinind în acest sens toate cerințele procesului de înregistrare;

Cont - secțiunea din Site formată dintr-o adresă de e-mail și o parolă, care permite Cumpărătorului transmiterea Comenzii și care conține informații despre Client / Cumpărător și istoricul Cumpărătorului în Site (Comenzi, facturi fiscale etc.)

Comanda - documentul electronic ce intervine ca formă de comunicare între Vânzător și Cumpărător, prin care Cumpărătorul transmite Vânzătorului, prin intermediul Site-ului, intenția sa de a achiziționa Bunuri și Servicii de pe Site.

Contract - o comandă confirmată de către Cumperio, prin care Cumperio este de acord să livreze Clientului produse, iar Clientul este de acord să efectueze plata acestora, fără prezența fizică simultană a Vânzătorului și a Cumpărătorului.

Bunuri și servicii - orice produs sau serviciu, inclusiv documentele și serviciile menționate în Comandă, care urmează a fi furnizate de către Vânzător Cumpărătorului, ca urmare a Contractului încheiat.

Campanie - acțiunea de a expune în scop comercial, un număr finit de Bunuri și/sau Servicii având un stoc limitat și predefinit, pentru o perioadă limitată de timp stabilită de către Vânzător.

Review - o evaluare scrisa de către deținătorul/ beneficiarul unui produs/ serviciu, evaluare redactată pe baza experienței personale și a capacității acestuia de a realiza comentarii calitative și de a spune dacă produsul sau serviciul respectă sau nu specificațiile menționate de către producător.

Continut – toate informațiile de pe Site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic; conținutul oricarui e-mail trimis Cumpărătorilor de către Cumperio prin mijloace electronice și/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil; orice informație comunicată prin orice mijloc de catre un angajat/colaborator al Cumperio; informații legate de Bunurile și/sau Serviciile și/sau tarifele practicate de Cumperio într-o anumită perioadă; date referitoare la Cumperio.

Informațiile publicate pe Site sunt informații de interes general despre Cumperio, produsele comercializate de acesta, ale partenerilor săi, cât și alte informații considerate de Cumperio ca fiind de interes pentru Utilizatori. Cumperio este deținătorul tuturor drepturilor de proprietate intelectuală asupra Site-ului. Utilizatorul are obligația de a respecta toate drepturile de proprietate intelectuală ale Cumperio și ale terților, prevăzute de legislația în vigoare.

 

RĂSPUNDERE

Cumperio nu este si nu poate fi facut responsabil pentru prejudiciile create de erorile, neacuratetea sau neactualizarea informatiilor publicate sau mentinute pe site, care nu se datoreaza culpei sale.

Preturile produselor de pe acest site sunt informative si pot suferi modificari neanuntate. Promotiile prezentate pe site sunt valabile in perioada de timp mentionata / in cazul in care nu se mentioneaza o perioada de timp, acestea sunt valabile in limitele stocurilor disponibile.

Cumperio își rezervă dreptul să completeze și să modifice orice informație de pe site.

Orice problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe site se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator.

Cumperio nu raspunde de nicio pierdere, costuri, procese, pretentii, cheltuieli sau alte raspunderi, in cazul in care acestea sunt cauzate direct de nerespectarea Termenilor si conditiilor.

Cumperio nu raspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii Site-ului precum si pentru cele rezultand din imposibilitatea de accesare a anumitor link-uri publicate pe site.

DREPTUL DE RETUR

Conform legislatiei in vigoare O.U.G. 34/2014, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice. Potrivit OUG nr 34/2014, perioada de renuntare la un Serviciu expira in termen de 14 zile de la data in care Cumparatorul intra in posesia fizica a Bunului achizitionat.

Pentru a isi exercita dreptul de retragere, Clientul trebuie sa informeze Departamentul Relatii Clienti folosind formularul de contact cu privire la decizia de retragere din Contract, fara invocarea unui motiv, utilizand o declaratie neechivoca transmisa prin e-mail sau fizic, în orice magazin Cumperio.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat, pe cat posibil in ambalajul original cu toate accesoriile, cu toate etichetele aferente produsului si documentele care l-au insotit. Nu vor fi acceptate la retur produse deteriorate, care prezinta urme de uzura si carora le lipsesc accesoriile incluse in pachet. Produsele alimentare, de curatenie si igiena ce fac parte din categoria Supermarket nu pot fi returnate conform legii de protectie a alimentelor, dar si din motive de igiena si protectie a sanatatii clientilor. Nu vom accepta returul produselor de Igiena si Ingrijire, a celor din categoria Maternitate si Preparare Hrana daca au fost utilizate, desigilate sau testate, din motive de protectie a sanatatii clientilor sau din motive de igiena.

Daca produsele sunt returnate intr-o stare in care nu mai pot fi vandute ca noi, Cumperio isi rezerva dreptul de a solicita o diminuare a valorii produsului pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produselor ca second-hand sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsele, pe cheltuiala acestuia.

In cazul in care Clientul solicita retragerea din Contract, in cadrul termenului legal de retragere din contract, trebuie sa returneze si eventualele cadouri care au insotit produsul respectiv.

Cheltuielile de returnare vor fi suportate de Cumperio, iar rambursarea contravalorii produsului fara taxa de trasport platita pentru trimiterea pachetului se va face in cel mult 14 zile de la data primirii dovezii ca produsul a fost returnat, astfel:

- pentru Comenzile achitate cu Card Online prin restituire in contul din care a fost efectuata plata;

- pentru Comenzile achitate cu Ramburs, intr-un cont bancar ale carui date vor fi puse la dispozitie de catre client.

CUM COMANZI

Navigheaza prin catalogul de jucarii folosind mecanismele de filtrare puse la dispozitie (categorie jucarii, tip produs, varsta, personaj, etc.) Adauga produsele dorinte in cos. Odata finalizat cosul de cumparaturi, iti vom solicita cateva detalii personale. Poti alege sa fie aceeasi cu adresa de facturare sau poti completa una noua. Plata ramburs, cu card sau cu card de credit online.

In functie de produsele alese, adresa de livare si modalitatea de plata se va calcula costul final al transportului. Daca ti-ai facut cont pe site-ul nostru, atunci adresa de facturare si adresa de livrare vor fi memorate in contul tau si nu va trebui sa le mai completezi de fiecare data.

Dupa plasarea comenzii veti primi un e-mail de inregistrare al comenzii ce va contine proforma, urmand ca apoi produsele sa fie colectate si pregatite pentru livrare. Dupa finalizarea coletului veti primi un e-mail cu AWB-ul acestuia. In cazul in care exista diferite situatii cu anumite produse din comanda veti fi contactat prin telefon sau email.

Comenzile telefonice se pot plasa in intervalul:

Luni – Duminica

09:30 – 20:30

Telefon: 0763725442

Pentru produsele ce sunt disponibile in mai multe modele sau culori trebuie specificat modelul sau culoare dorita in formularul de comanda, la sectiunea, 'Ai vreo preferinta de model si/sau culoare?' In situatiile in care o comanda nu contine toate produsele solicitate, clientul va fi informat, iar comanda se poate livra fara costuri aditionale.  Pentru a verifica statusul unei comenzi se poate accesa 'Contul meu' in sectiunea 'Comenzile mele' si pentru fiecare comanda, este marcata etapa in care se afla prin 'Status' si 'AWB'. O comanda ce este finalizata si se afla la curier va avea atribuit un numar de AWB (nota de transport) care poate fi urmarita pe site-ul Sameday Courier.

CUM PLĂTEȘTI

Plata se poate face ramburs, online cu cardul bancar, prin card de credit.

Preturile produselor furnizate de Cumperio sunt afisate pe site in lei si nu contin TVA.

Plata ramburs se face in numerar, la momentul livrarii, catre curierul care face livrarea produselor. Valoarea de plata va fi cea afisata in ultimul pas al comenzii, fara comisioane suplimentare.

Online prin procesatorul de plati

(Visa/Visa Electron/Maestro/MaestroCard)

Daca ati ales metoda de plata 'Card de debit sau de credit' veti fi redirectionati catre Pagina Securizata procesatorului de plati, unde vi se va solicita sa completati informatiile despre cardul dumneavoastra.

Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectueaza prin intermediul sistemului '3D Secure' elaborat de organizatiile care asigura tranzactiile on-line, acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

'3D Secure' asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Sistemul de plata este securizat la cele mai inalte standarde, inclusiv 3D Secure.

Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision.

Plata Online in rate egale prin card de cumparaturi (credit)

La Cumperio beneficiezi de programele de rate fara dobanda! Aceasta modalitate de plata este valabila pentru posesorii de carduri de la urmatoarele banci: Raiffesein, Banca Transilvania, BCR, BRD Finance, Alpha Bank, Ing. Dupa ce veti introduce numarul de card in pagina procesatorului de plati, sistemul va detecta automat daca este un card eligibil pentru plata in rate, la una din bancile agreate de catre magazin si va afisa o lista de unde puteti alege numarul de rate dorit

LIVRARE

Livrarea se face in termen de 1 - 4 zile lucratoare oriunde in tara, din momentul confirmarii comenzii; exceptie fac perioadele cu un volum foarte mare de comenzi, unde termenul de livrare va suferi modificari (de exemplu Campania de Black Friday si de Craciun). O comanda depusa vineri dupa ora 11:30 se va livra incepand cu urmatoarea saptamana. Poti solicita livrarea sambata in campul de comentarii disponibil in ultimul pas al comenzii.

Cat costa livrarea?

Livrarea prin curier este gratuita pentru orice comanda a carei valoare depaseste 250 lei. Daca valoarea este mai mica de 250 lei, se va percepe un cost variabil de transport, acesta se calculeaza in momentul plasarii comenzii si afisat in comanda ta. Exceptie de la aceasta regula o reprezinta Campaniile de Transport Gratuit in care le oferim livrare gratuita tuturor clientilor indiferent de valoarea comenzii lor. Dupa finalizarea comenzii, fiecare client va putea vizualiza, direct in contul sau, numarul/numerele de urmarire al expeditiei (AWB) asociat/asociate comenzii sale.

DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA SI INDUSTRIALA

Continutul, astfel cum este definit in preambul, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe Site, sunt proprietatea exclusiva a Cumperio, acestuia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare). Utilizatorului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui Continut in orice alt context decat cel original intentionat de Cumperio.  Utilizatorul poate copia, transfera si/sau utiliza Continut numai in scopuri personale sau non-comerciale, numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu prevederile Documentului. In cazul in care Cumperio confera Utilizatorului dreptul de a utiliza sub forma descrisa intr-un acord de utilizare distinct, un anumit continut, la care Utilizatorul are sau obtine acces in urma acestui acord, acest drept se extinde numai asupra acelui sau acelor continuturi definite in acord, numai pe perioada existentei acestuia sau acestor continuturi pe site sau a perioadei definite in acord, conform conditiilor definite, in cazul in care acestea exista si nu reprezinta un angajament contractual din partea Cumperio pentru respectivul Utilizator sau oricare alt tert care are/obtine acces la acest continut transferat, prin orice mijloc si care ar putea fi sau este prejudiciat in orice mod de pe urma acestui continut, in timpul sau dupa expirarea acordului de utilizare. Niciun Continut transmis catre Utilizator prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea Cumperio si/sau al angajatului/prepusului Cumperio care a mijlocit transferul de Continut, in cazul in care aceasta exista, fata de respectivul continut. Este interzisa orice utilizare a Continutului in alte scopuri decat cele permise expres sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista.

FORȚA MAJORĂ

Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

Daca in termen de 15 (cincisprezece) zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza, fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a Contractului fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.

LEGISLAȚIE

Lege nr. 449/2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora

Ordonanta nr. 21/1992 privind protectia consumatorilor

Regulamentului 2016/679 al Parlamentului european și al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date

Ordonanta nr. 130 (r1) din 31/08/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta

Cărucior de cumpărături

Coșul tău este gol.

Întoarce-te la magazin