Cine suntem noi?

   Povestea noastra a inceput in 2018. Am pornit la drum cu sperante mari in a face o diferenta reala in piata online din Romania. In 2023 am inceput divizia de productie publicitara si stickere. In viitor ne dorim sa facem o serie de produse personalizate la o calitate superioara fata de comerciantii din Romania.

 

 De ce sa alegi Cumperio.ro?

   Cu noi vei cumpara in siguranta si vei putea face retur la orice produs timp de 14 zile iar contravaloare produselor vi se va returna in cel mai scurt timp posibil fara sa iti fie puse intrebari incomode si inutile, este ok sa te razgandesti. Din pacate din cauza legislatiei in vigoare nu vei putea face retur pentru produsele de ingrijire personala in cazul in care acestea au fost desigilate dar ne poti contacta si noi vom incerca sa-ti rezolvam problema.

 

 Cum poti comanda?

   Pentru comenzi iti stam la dispozitie online 24/7 prin magazinul www.cumperio.ro si email contact@cumperio.ro sau telefon la 0763725442 intre orele 9:00-16:00.

Cand faci comanda online prin intermediul siteului, te vom contacta cu siguranta telefonic pentru detalii suplimentare, preferinte legate de livrare, sau pur si simplu pentru o conversatie placuta.

Cărucior de cumpărături

Coșul tău este gol.

Întoarce-te la magazin